reede, 23. märts 2018

Kaheteistkümnes päev jätkub...

ENE-LY

Hommik algas tavapäraselt koos Bodiliga.
Peale hommikusööki läksime Bodili. Birgiti ja Birthega kõrvalmajja Taani krimi-komöödiat vaatama.
Mulle oli see Taani keelse 1,5 tunnise filmi vaatamine paras katsumus:) Kuhugi minna ka ei saanud , kuna olin kolme inimese eest vastutav ja lisaks olid minuga veel kaks samas majas elavat ratastooli prouat.
Lõunasöök. Täna pakuti väga maitsvat ühepajatoitu ja pannkooke moosiga. See on päris uskumatu, et selle kahe nädala jooksul ei ole ükski toit kordunud. Ja kõik on super maitsev.
Teine Bodil hõikas oma toast hallo,hallo. Lippasin tema juurde. Oh mis pilt mulle avanes - terve tuba oli potikilde ja mulda täis. Bodil, kes tavaliselt voodis lamab oli tõstetud ratastooli laua juurde ja ilmselt oli ta sealt laua pealt midagi tahtnud ning kõik lillepotid uppi ajanud. Ise oli ta ärevuses ja haaras minu käest kramplikult kinni-püüdsin teda rahustada. Kutsusin abilisi, puhastasime toa ja transportisime Bodili voodisse tagasi.
Pärast lõunat muidugi veel nõud masinasse ja köök korda.
Reedel on alati pidupäev- siis juuakse iiri kohvi või kes tahab ka õlut jm taolist. Istutakse koos personaliga (nagu ikka) ümber laua ja kuulatakse mõnusat muusikat. Lisaks muidugi kook ja krõpsud.

Ja nii teine praktikanädal saigi otsa. Oh, aeg lendab.

Peale tööd väike jalutuskäik väikses Taani külakeses.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar